Ruim 10 jaar ervaring in letterpress drukwerk

Snelle levering door eigen productie

Gratis professionele Ontwerp check

Eigen Ontwerp

Een baby onderweg of stap je in het huwelijksbootje? Super bijzonder, daar moet een gave kaart bij!

Het ontwerp regel je dus zelf. Zo niet, dan kijk je op de verkeerde pagina. Heb je zelf geen ontwerp kies dan een kaart in de winkel en maak je eigen unieke persoonlijke letterpress kaart! 

Ga nu aan de slag met onze unieke letterpress kaarten!

Letterpress Geboortekaarten                  Letterpress TrouwkaartenJe maakt het ontwerp dus zelf, of je laat het maken door een andere ontwerper. Natuurlijk ben je nu op zoek naar de állermooiste druktechnieken en materialen voor je kaarten, je wil niet zo’n dertien in een dozijn-kaart, geprint op een slap papiertje, daar wordt echt niemand blij van! Geloof me, zo’n kaart gaat snel richting het oud papier! :( mweh, zonde!

Dat wil je dus niet! Daarom kies jij voor een productie bij Letterpress Winkel.
Wat krijg ik dan? Onder andere dit:

Je ontwerp wordt gedrukt in Pantone-inkten. Wat betekend dat? Dat betekend géén flets digitaal full color CMYK-werk. Nee bah! Wij mengen elke kleur apart en brengen elke kleur apart aan op je kaarten, één voor één. Kraakheldere kleuren, gedrukt met onze vintage drukpersen. Dat verschil ga je heel duidelijk zien, echte topkwaliteit.

Of je kiest voor onze super-de-luxe glanzende folies. We hebben klassiekers zoals goud, zilver en koper, of ga voor wat hipper met bijvoorbeeld rosé-goud, holografisch of glanzend wit en zwart! Keuze genoeg! 

Natuurlijk drukken we alles op super dik en zacht papier. Onze absolute voorkeur gaat uit naar katoenpapier, dit geeft de mooiste, scherpste en diepste indruk aan het beeld. Het is ook nog beter voor het milieu. Katoenpapier wordt gemaakt van restanten uit de kledingindustrie, de restanten worden dus gebruikt en gaan niet verloren, daarnaast hoeven er geen bomen gekapt te worden, iets wat wel gebeurd voor veel andere papiersoorten. 

Met onze technieken zorg je voor een echt WAUW-moment als de envelop open gaat! Dat is toch gaaf!? Je maakt jullie trouwdag er een om naar uit te kijken, letterpress geboortekaarten worden met trots gepresenteerd op een prominente plek in huis! 

Om te zorgen dat je ontwerp ook geschikt is voor de technieken hebben we een uitgebreide verzameling informatie en tips voor je. Voor Ontwerpers
We gaan er vanuit dat je deze informatie écht bekijkt, het is namelijk super belangrijk dat je de mogelijkheden en onmogelijkheden kent voordat je een ontwerp maakt en aanlevert. 

Natuurlijk wil je ook weten wat het kost, niet onbelangrijk. In onze prijzen-module bereken je eenvoudig zelf de kosten voor je project. Let op, niet álles is in deze module te berekenen, onderaan de prijzen-module heb je de optie om een maatwerk offerte aan te vragen.
Bereken een offerte                  Voor Ontwerpers